ahdistaa

Runoilija lioness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hankala ihminen ja ylpeä siitä! :)
 

oma heikkouteni
väärät valintani

tahdon irti vanhasta
kurkottaa kohti parempaa huomista

kuitenkin
olen liian väsynyt
nostamaan kättäni
tarttumaan uuteen tilaisuuteen
muuttamaan elämäni suuntaa

ehkä juuri siksi
yritän paeta surkeaa elämääni
hukuttaa epätoivoni
sukeltamalla humalan onneen

jotta voisin edes hetkeksi unohtaa..

Selite: 
tää kertoo mun yhden tärkeän ystävän äidistä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onhan tämä "raakaa" tekstiä. Itse sukeltelin 20 vuotta humalaan ja ei se vaan unohdusta anna. Mutta teksti hyvä!!

kylläpäs kolahti.
erinomaisesti kirjoitettu.

tulee mieleen ihan viime perjantai.

todella hieno.

Omalla tavallaan hieno runo...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
lioness tyhjää 10.1.2005 3 Runo
lioness niin äkkiä 19.9.2005 2 Runo
lioness pois 21.10.2004 0 Runo
lioness Nimetön 10.5.2006 0 Runo
lioness ahdistaa 6.4.2006 3 Runo
lioness maailma 13.10.2004 0 Runo
lioness anteeksi.. 27.1.2006 4 Runo
lioness yksin 21.10.2004 2 Runo
lioness tunne 1.9.2005 8 Runo
lioness minä 21.10.2004 4 Runo