Rakkauden kaipuu

Runoilija missDeathly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eräs rakastunut, joka ei vieläkään ymmärrä rakkautta.. ..vaikka haluaisikin..
 

Kävelet yksin pitkää siltaa.
Sen tummuus saa siut puolelleen.
Et enää muista, kuka oot.
Tai mikä on määränpääsi.

Tärkeintä on...

...Että pääset pois tuosta kaikesta,
Kohti elämän suurta virtaa.
Et ole varma, löydätkö sen.
Pienen maailmasi suuren rakkauden.

Sydämes vieno, surullinen.
Tahtoo viell mahdollisuuden.
Sitä et voi ymmärtääkkään,
Mitä kaikkea saat kestääkkään.

Tärkeintä on...

...Että pääset pois tuosta kaikesta,
Kohti elämän suurta virtaa.
Et ole varma, löydätkö sen.
Pienen maailmasi suuren rakkauden.

Tärkeintä on...

...Että pääset pois tuosta kaikesta,
Kohti elämän suurta virtaa.
Et ole varma, löydätkö sen.
Pienen maailmasi suuren rakkauden..

Selite: 
Juu.. Ei kannata tehdä mitään keskellä yötä.. Ihan ite tein ton kipaleen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot