Kiusattu

Runoilija missDeathly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eräs rakastunut, joka ei vieläkään ymmärrä rakkautta.. ..vaikka haluaisikin..
 

Tunnen vain rumat ja syvät arvet sydämessäni.
Rakas,
Sinä et ole tuskaani aiheuttanut.
Sinä et ole koskaan minua loukannut.
Mutta muistathan menneisyyteni.
Se varjo leijuu edelleen ylläni.
Tunnen hukkuvani.
Saan ilman sijasta vain paksua mutaa keuhkoihini.
En usko,
Että voisin nyt antaa heille anteeksi.
Ehkä joskus,
Mutta ei ihan vielä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot