Epäonnistuja

Runoilija Amani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melkeinpä kaikki ´runoni´ovat otteita elämästäni/tunteistani-lähinnä tunteista. Tosin suurimmassa osassa hieman kärjistettyinä, mutta kuitenkin.
 

Vihattu sen takia miksi olen syntynyt.
Epäonnistujana ja typeränä pidetty.
Alistettu ja päihitetty.
Ulkokuoreltaan kovaksi kasvanut, sisimmältään kuplivaa kultaa.
Minuutit, päivät,kuukaudet ja vuodet kuluvat yksin seinää tuijottaen.
Kukaan ei voi kokea tätä nöyryytystä,tuskaa ja ahdistusta kuten minä.
Kaikki tuijottavat kylmin katsein halveksien.
Syyttävät minua kaikesta.
Heidän vihansa ei kuitenkaan vedä vertoja kivulleni.
Kosto heidän itsensä muokkaamasta hirviöstä oli heille kaikki ainoa vaihtoehto.
Alottivat minulle lähtölaskennan helvettiin.
Sysäsivät minut rajan taakse.
Tajuttuaan totuuden eivät tienneet miten pyytää anteeksi- parasta kai vain unohtaa.
Minä en voi unohtaa.
Jään rajan taakse jos menette vain pois.

Selite: 
Suurimmaksi osaksi irtonaisia ajatuksia..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Amani Yksin? 15.7.2004 1 Runo
Amani Nimetön 15.7.2004 0 Runo
Amani Arvet 15.7.2004 0 Runo
Amani Ruma 1.8.2004 0 Runo
Amani Nimetön 25.11.2004 0 Runo
Amani Kohti helvetin paratiisia 26.11.2004 1 Runo
Amani Epäonnistuja 26.11.2004 0 Runo
Amani Ennen 8.5.2005 0 Runo
Amani Älä itke pieni lapsi 30.6.2005 1 Runo
Amani Pieni poika 15.10.2005 2 Runo