Tää on yhen Lindan elämää (oII)

Runoilija Iris Rukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus lihottaa.
 

Ei vittu, tänää pitäis mennä vielä kouluunkin.
Huh huh mikä viikonloppu. Vanhemmatkin olis tulossa tänään himaan.
"Linda! Tääl on aamupalaa!" kuulin alhaalta käskevän äänen. Miten Janne oli jo nyt hereillä?

Nousin ylös ja kävelin peilin eteen. Laitoin ylleni silkkisenkylpytakin. Vaikka mä en mikään läski ollutkaan, oli mutta liian isot reidet.
...ja kauheat jenkkakahvat.

"No huomenta, mikä kesti?" Janne sanoi ylipirteästi.
Katsoin epäilevästi ympärilleni ja näin että joku oli vessassa. Istuin pöytään samaan aikaan kun vessan ovi aukesi. Keittiöön käveli tyttö. Hän katsoi minua arvostelevasti: "Ei teissä kyllä yhtään samaa näköä oo."

Päätin lähteä lenkille, kello oli seitsemän aamulla. Menisin vasta yheksään, kerkeisin hyvin käydä vielä suihkussakin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot