Naurun laulu

Runoilija Iris Rukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus lihottaa.
 

Hymyilen sinulle onnesta.
Olet parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut.
Kosketat nenääni ja laulan korvillesi naurullani.
Onnesta on hymyni tehty. Ei muusta.

Mutta muista se, että liiasta pohtimisesta tulee kaljuksi.
Ja ukki minä en pidä kaljuuntuvista miehistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ´hyvä ja oikeastaan hauskakin :) Loistavaa

Luin monta, mutta tämän ihanan runosi kylkiäisiksi
haluan synttärionnittelut sulle toivottaa.

hauska :)

Hi hii, runosi loppu nostatti hymyn huulille, hienosti olet runoillut :o)

Ihana! Onnesta on hymyni tehty. Suloinen lause^^

 

Käyttäjän kaikki runot