Tv

Runoilija Iris Rukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus lihottaa.
 

- Oh, Mimi!
- Uutisista hyvää päivää.
- Huomiselle on luvattu pouta säätä...
- Pam, pam. Muahahahaa!

Valta on sillä, jolla on kaukosäädin.

Selite: 
Parin minuutin ajatus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuus ja taide yhdessä.
Todella upeaa!


Jeah, tää oli tosi hauska:)

Osuva.

Kanavasurffaus on modernia taidetta.

Upea pätkä. :D tykkäsin eniten viimeisestä lauseesta.

hauska (:

Valta on sillä, jolla on kaukosäädin.^^

hieno:>
mäkin tykkään tosta vikasta lauseesta ^^

Oi ihanan hauska runo, pidin kovasti.
Ja onnittelut :)

Digiaika...eipäs immeiset ennenmuinoin olisi tätä runoa edes kyenneet ymmärtämään...nyt se huvittaa.

Viimeinen lause on osuva .

Sillä se valta on, hauska runo.

Aika totuus : D

 

Käyttäjän kaikki runot