Uni

Runoilija sannaaua

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sivelet mun hentoa pintaa.
Suutelet mun vaaleaa kaulaa.
Silität mun pitkiä hiuksia.
Suojelet mun haurasta sydäntä.
Mutta yhtäkki olet poissa.
Kaikki olikin vain sairasta unta.

Selite: 
Välillä se menee näin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisa surullinen uni.

 

Käyttäjän kaikki runot