Rantakatufilosofiaa

Runoilija sannaaua

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei mun tartte olla rakastunut,
että mä oisin onnellinen.
Ainutkertaista,
loskaa ja räntää,
aamu-usvaa ja
iltapimeää.

Puut heittää puhdasta kultaa.
Mä pistän taustamusan soimaan.
Tänään myös mä
soturiksi syntynyt.

Ja kitaramies soittaa taas.
Kadunkulma on sen kantapaikka.
Mä heitän femman
ja nauran.

Just nyt, tästä se alkaa.
Elämä.

Selite: 
Fiiliksellä mennään!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot