Lyö mua

Runoilija Smiley

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä seuraa toisten jalanjälkiä - he ovat ihan yhtä eksyksissä kuin sinäkin.
 

Mua ärsyttää kuulla sun äänes,
sä et kerro mulle mitään uutta, mitä en jo tietäs.
Silti sä vaan jankutat mulle,
kuinka suhun pitäis muka uskoo, ku jonki luottamuksen pyhimykseen.
Sus ei oo mitään kovaa,
sä vaan esität kaikenaikaa ja haukut mua lyttyyn.
Kotona väität et mua rakastat ja oon sun ainoos,
silti julkisel paikal mua mollaat ja lyöt lättyyn.

Kumpa mä pääsisin vaan pois tästä talosta,
tosta sun huudosta ja alistamisesta.
Mut silti sä roikut mussa ku joku koiranpentu,
katot mua kuin sulla ei muka olis mitään muuta.
Silti me molemma tiietään,
että sun tunne mua kohtaan on kaikkee muuta ku rakkautta.

Selite: 
Pien purkaus, vaikkei riimit tms. mitenkään kohdilleen menneetkään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeita juttuja.

 

Käyttäjän kaikki runot