Hyvää kuukausipäivää rakas!

Runoilija Smiley

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä seuraa toisten jalanjälkiä - he ovat ihan yhtä eksyksissä kuin sinäkin.
 

Se oli kesäaamu kello puol kuus,
kun mun elämään tuli ihminen uus.
Ei menny aikaakaan, kun mun sydän jo rakkaudesta huus.

Aikaa kului, vuodenaika vaihtui,
ja niin se kesä syksyksi muuttui.
Ennen mun sydämestä jotakin uupui,
mutta sitten löysin rakkaani ja se tunne loppui.

Nyt aikaa on vierähtänyt jo neljä kuukautta,
ja kasapäin meiltä löytyy onnellisuutta.
Silti jokaisessa päivässä on jotakin uutta,
tässä rakkauden taiassa on jotakin upeutta.

Kultaani rakastan enemmän kuin mitään,
tää rakkaus tulee viel pitkään itään.

Nyt neljä kuukautta, kohta se on puoli vuotta.
Tää on tätä satumaista rakkautta.

Selite: 
19.6.->
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot