Älä riko lukkoa!

Runoilija PikkuPörriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jok'ikinen teko vaikuttaa
 

Huomaan olevani itsekäs,
se ei kuole ja lukitsen sen kaappiin.

Sanani ovat kauniita,
ne eivät satu, mutta kadotan ne lasiin.

Lukot on rikottu ja kaappi avattu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita ovat sanasi.

Tää on mielenkiintoinen ja panee miettimään.

 

Käyttäjän kaikki runot