Tuli

Runoilija PikkuPörriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jok'ikinen teko vaikuttaa
 

Sinun täydellisyytesi,
saa tuntemaan itseni pieneksi.

Mutta kaipaava katseesi,
sytyttää sieluni roihuksi.

Ja tunnen itseni taas kauniiksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis teksti
totista tunnetta täynnä.

Ja kuinka se miehen
sydäntä koskettaa,
kun kultansa silmistä näkee,
että sanojen tai silmien tuli
tarttuu, tuntemaan saa

- rakkautta se voimistaa

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot