Huurussa

Runoilija Lumea

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I was the one you always dreamed of
You were the one I tried to draw
How dare you say it's nothing to me
Baby, you're the only light I ever saw

-John Mayer
 

Rakkaani
jos luulet
että olen unohtanut

katulamppujen
ja lumihiutaleiden käytävän

Jos luulet
että voisin unohtaa

autosi huuruiset ikkunat
ja pakkasen kylmän ihon ihoa vasten
peiton alla

Niin rakkaani

vaikka olitkin minulle
pelkkää särkyvää lasia
terävien sirujen viiltoa
ympäri kehoa

en minä talvea ole unohtanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, taidokasta sanankäyttöä

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot