arpinen mieli

Runoilija FallenAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.5.2021 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1985

elämässä on ylämäkiä ja alamäkiä mutta jos joskus jää alas niin siitä alemmaksi ei pääse joten kannattaa yrittää päästä ylös tai odottaa että apu tulee...
 

kyynel tulva johtaa mun mieltä..
se tulva ei pysähdy,
vaihka kuinka yritän.
haluan olla surematta,
haluan olla itkemättä,
mutta mieli piinaa liikaa.
ajatukset juoksee kovaa.
tuntuu,kuin pää räjähtäis,
tämän surun takia.
kyynel virta jatkaa vaan.
eikä tunnu loppuvan.
vaihka kuinka yritän.
mutta mieleeni tulee tunteet,
kaikki pahat muistot,
jotka lisää surua,
jotka pistää kyyneleet juoksemaan.
kaikki suru,viha, yksinäisyys.
särkyneen sielun,
surullisen sydämen
ja arpisen mielen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot