Paljaiden jalkojen alla pehmeää hiekkaa

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

Minä juoksen
lapsi nauraa ja kaatuu hiekalle
Hänellä on punaisessa paidassaan Che Guevara

Aallot löivät rantaan
ja minä

olin onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tuokiokuva.

hyvä

pidin

Tää on tosi hyvä. Erittäin onnistunutta mielen ja hetken tilanne kuvaa.

Herkkyyttä luovat lapsi ja Che Guevara, oivallisesti esitettynä, heidän olemassa olonsa runossa.

Hyvä runo, pidin paljon tästä.

TÄämä oli hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot