Seuranani vain itseinho, kun odotan sinua kotiin

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

Sanoit, että sinun tulee ikävä
kun lähden

Minä lähden kahden päivän kuluttua,
ja sinua tuskin näkee kotona!

Valehteletko, että en tuntisi oloani enää surullisemmaksi?

Luuletko todella että en huomaa poissaoloasi?

Täällä on niin kylmä, kun et olo kotona..
mutta en minä voi soittaa sinulle. En halua olla sellainen nainen!

Nalkuttava vaimo joka tivaa tekemisiäsi
Ei sen kuulu mennä niin
Minä en halua!

Anteeksi, Anteeksi että minä en sittenkään
taida olla niin hirveän erikoislaatuinen nainen..

Ja tiedän kyllä, pyysit minua mukaan.. Mutta sanoit että et olisi kauaa!

Enkä minä jaksanut meikata..
Siitäkö tässä on kyse?
Että minä olen ruma?

Anteeksi, anteeksi että en ole vieläkään laihtunut
Ja siitä,
Että en ole jaksanut siivota
Ja... Voit sinä kertoa, jos sinä todella pidät enemmän jostakusta muusta.
Ei se mitään.
Olen jo odottanut sitä.

Kyyneleet kirvelevät taas poskilla,
ja pelkään, että en osaa kohta taas hillitä itseäni ja soitan,
vaikka minun ei tosiaankaan pitäisi

Ethän sinä kuole ennen minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot