Miete

Runoilija Mick80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mielelläni veisin surusi, jos voisin.
Korjaisin kaiken rikkoutuneen
Tukkisin kyynelten tulvan,
ja pitäisin pimeää loitolla.
Nostaisin sinut ilmaan ja lupaisin,
että kaikki järjestyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nättiä ja Välittävää.
*huoh*

Kauniisti sanottu :)
Niin nättiä <3

Mitäpä sitä ei toisen eteen tekisi..mukava ja lämmin runosi.
=)

kaunis runo , jo se että tekisit niin , jos voisit on upeasti ajateltu

Minäkin toivoisin pystyväni tuohon. Kaunis. Kiva kun olet taas kirjoittanut.

Jos joku tekisi noin minulle niin elämäni olisi paljon valoisampi. Toiveikas runosi ^^

kauniita mietteitä, kerro se hänelle...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mick80 Hurt 10.8.2004 12 Runo
Mick80 Miete 16.3.2006 7 Runo
Mick80 N. 4.9.2008 2 Runo
Mick80 nimetön 4.8.2004 2 Runo
Mick80 Nimetön 17.8.2004 0 Runo
Mick80 Nro1 25.12.2004 11 Runo
Mick80 Ohikiitävä 12.9.2004 14 Runo
Mick80 Punaista 19.9.2004 25 Runo
Mick80 Sinulle 8.8.2004 3 Runo
Mick80 Tuulee 28.2.2005 13 Runo