R.I.P.

Runoilija Samilove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon kohta 15-v tyttö, joka pitää runoista ja runojen kirjottamisesta ja myös tarinojen kirjoittamisesta. Olen luonteelta aika syvällinen tyttö ja muutenkin hiljainen ja pohdiskeleva tyttö. Kiitos runojen kommenteista ja muusta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä.
 

Ilolla sinä virkistit elämäämme.
Hymyllä, loit valoa yksinäisyyteen.
Rakkautta lähimmäisiä kohtaan, oli suuri.
Ei sitä voinut erottaa mikään muuri.
Paitsi kun kyse on kuoleman muurista se erottaa.
Kauas vie matkasi, siellä missä tähdet hohtaa.
Sinua rakastettiin täällä ja rakastetaan yhä.
Valo ei sammu,vaikket olekkaan enää täällä.

Selite: 
haluan omistaa runon eräälle lapsuuden ystävälleni, joka kuoli viime kesänä. < / 3
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana, ja tuo viimeinen lause kruunasi koko runon ! ihastuin tähän runoon (:
niin surullinen, mutta kertoo kuitenkin ystävistä. Ehkä osasyynä on sekin, kun itse menetin ystävän reilu puoli vuotta sitten, ja vieläkin ikävä..
mut menee suosikkeihin ! (:

Viimeinen lause oli todella huipennus tälle runollesi. Kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot