Nimetön

Runoilija Samilove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon kohta 15-v tyttö, joka pitää runoista ja runojen kirjottamisesta ja myös tarinojen kirjoittamisesta. Olen luonteelta aika syvällinen tyttö ja muutenkin hiljainen ja pohdiskeleva tyttö. Kiitos runojen kommenteista ja muusta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä.
 

Katson sinuun pitkään. Katson sinua kuin viimeistä kertaa.
Mulle merkitset enemmän, kun mä sulle.
Et tiedä edes minun nimeä.
Silti mä rakastan, vaikka se tuntuu niin pahalta.
Enkä tiedä,koska tämä loppuu,vai haluanko sen loppuvan.
Mitä jos tämä onkin kierre,joka ei koskaan heltiä.
Ikuinen kadotus rakkauteen,josta en edes ulos halua löytää.
Rakkauteni sinuun on liian suuri.
Olen valmis tekemään kaiken minkä se vaatii.
Sinua mietin,vaikka olisit kaukana.
En koskaan unohda.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot