synergia

Runoilija Kultakäpy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolibrin siivet, koiran sydän, härän sarvet.

Ethän kopioi runovuodatuksiani, kiitos. :)

"Minun runoissani
on nainen sekaisin

Mutta taide kaunistelee
Runot liioittelee
Todellisuudessa puhun minä
jos vain viitsit kysyä"
 

Väsymys vetää niin.
En aijo herätä huomenna
Tähän päivään
Haluan löytää sinut unessani
Kuulla sinun sanovan minulle;

Tämä on huominen
Tässä on energia
Tässä on synergia
Tässä on rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot