Viimeinen henkäys

Runoilija EppuN

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lähdit,
tiesin, et tule takaisin,
et palaa
et enää koskaan.

Vedit viimeisen henkäyksen,
tiesit, aika on koittanut,
silti hymyilit,
et pelännyt.

Olet poissa,
paremmassa paikassa,
siellä voit hyvin,
näemme vielä.
Lupaan sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoisa, haikea hyvästijättö.

Runon tunnelma on aito.

 

Käyttäjän kaikki runot