EDEN

Runoilija Gabriel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2012
Viimeksi paikalla: 26.9.2017 9:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.1.1989

Kuningas
 

Rakastavat kädet sinut alussa kantaa
Suojan lempeän elämän antaa
Omilleen matka kun käy
Viisaat sanat isäsi
silmin nyt näy

Kyiset pellot matkalla käännettäväin
Routainen maa kasva ees tappuraa
Haaskalinnut nuo hätyytettävä

Haaveenas
Ruusutarhat Edenin penkit täynnä multaa
Rinnallas puoliso kuin käsissäs onnen kultaa

Vaan eipä tällä elontiellä voi kuin itseänsä muuttaa
Mustia ruusuja
lopussa
lepopaikallein tuokaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Gabriel Aikasi 4.8.2015 0 Runo
Gabriel AUKEA 11.4.2015 0 Runo
Gabriel EDEN 17.4.2015 1 Runo
Gabriel Elämä kantaa 3.8.2015 3 Runo
Gabriel KESÄ NOLLA VIIS 11.4.2015 1 Runo
Gabriel Nimetön 14.8.2015 3 Runo
Gabriel Nimetön 29.4.2015 0 Runo
Gabriel SAASTA 11.8.2015 0 Runo
Gabriel SÄRKYVÄÄ 14.4.2015 0 Runo
Gabriel Tienviitta 3.8.2015 1 Runo