KESÄ NOLLA VIIS

Runoilija Gabriel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2012
Viimeksi paikalla: 26.9.2017 9:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.1.1989

Kuningas
 

Kuullut oon susta monta tarinaa
Kaikillako suurta sattumaa
Sut kerran kohtasin
kesä elämäin ihanin

Sut suven lämmin tuuli toi
päivänpaisteen tavoin jumaloin
Sadekuuron alla suudellen
tuuli tarttui tukkaas hulmuten

Tuntenut en sun kaltaista
muita tahtonutkaan
Kun mulle tarjosit paitaa punaista
Viintäs makeaa

Katseellas himoni täytit
kun suloisen hymysi näytit
Syksyn tullen ilta viilenee
Tuntemani kylmäks muuttunee

Kohdata sain kerran sen
Intohimon
Suuren
Naivin
Rakkauden

Missä nyt lie kun käy yksin elämän tie
Kulkija janoinen tän suuren erämään
Tänne ketään yksin luotu kulkemaan

Kuullut oon susta monta tarinaa
Kaikillako suurta sattumaa
Sut kerran kohtasin
kesä elämäin ihanin

Selite: 
:D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo koskettaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Gabriel KESÄ NOLLA VIIS 11.4.2015 1 Runo
Gabriel AUKEA 11.4.2015 0 Runo
Gabriel SÄRKYVÄÄ 14.4.2015 0 Runo
Gabriel EDEN 17.4.2015 1 Runo
Gabriel Nimetön 29.4.2015 0 Runo
Gabriel Elämä kantaa 3.8.2015 3 Runo
Gabriel Tienviitta 3.8.2015 1 Runo
Gabriel Aikasi 4.8.2015 0 Runo
Gabriel SAASTA 11.8.2015 0 Runo
Gabriel Nimetön 14.8.2015 3 Runo