ihmeellinen on elämä

Runoilija Emmelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten elämä on kaunista.
 

länsituulen lämmin puhallus
melkein kuin tuona kaukaisena keväänä

paperikassissa punaisia kanervia
syksykin voi olla kaunis

sillä kärleksört kukkii syksyllä
kun kaikki on harmaata ja ikävää
kesän kirkkaat kukkaset kuolleet
ja toivo vain hädin tuskin hengissä

eihän koskaan ole liian myöhäistä
rakastaa

Selite: 
Seurasin harmaahiuksisia rakastavaisia... Arvatkaas minkä runollisen nimen suomalaiset ovat antaneet kasville, jota ruotsiksi kauniisti nimellä kärleksört kutsutaan? Isomaksaruoho...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot