marraskuu 2005

Runoilija Emmelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten elämä on kaunista.
 

aina välillä luulen laulujen kadonneen
musiikin kuolleen maailmastani

yksinäisinä öinä
kun ei jaksaisi enää valvoa

aika menettää merkityksensä
päivä, viikko, kuukausi
tai ehkä jotain muuta

entä jos aurinko ei enää nouse
entä jos huomista ei tule
onko sillä edes mitään väliä

mutta maailma on täynnä ihmeitä
aurinko nousi tänäkin aamuna
joskus tunnen olevani elossa

ja tiedän että ne tulevat takaisin

Selite: 
Elämää masentuneen puolison kanssa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin osaat kuvailla tuntemuksiasi. Varmasti on rankkaa aikaa, mutta hienoa kun jaksat olla tukena. Sitä varmasti tarvitaan. Muista kuitenkin pitää myös itsestäsi huolta.

 

Käyttäjän kaikki runot