Stora Torget 10.11. klo 16.36

Runoilija Emmelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten elämä on kaunista.
 

illan pimentyessä
minä palelin
ja taivaskin itki

"Just nu bombas Fallujas bostadskvarter"
ääni megafonista
"De flesta offren är kvinnor och barn"
mielenosoittajien punaiset kyltit

ambulanssi
sireenit ulvoen

yhdessä kodissa
hiljainen helvetti valloillaan
tätä umpisolmua
ei avaa kukaan

lapsella suuret siniset silmät
sinun maailmasi on vielä kaunis

Selite: 
Välillä maailma tuntuu sanoinkuvaamattoman kamalalta paikalta...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot