Viimeinen kyynel

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Tämä on viimeinen kyynel
Viimeinen luku elämässäni
Viimeinen suudelma jonka annoin sinulle
Viimeinen hengenvedon soin sinulle
Viimeiset sanani annoin sinulle muistoksesi
Kuiskaten sinun korvaasi
Itkin viimeisen kyyneleeni
"Rakastan sinua joka ikinen päivä, auringoon noususta auringon laskuun asti"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis runo.. kosketti

 

Käyttäjän kaikki runot