Tulevaisuus

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Vaikka tiesinkin että tässä näin käy. Silti lankesin vahvoille käsillesi, silti uskoin parempaan huomiseen. Uskoin että ymmärrät minua. Uskoin että tästä tulisi jotain.
Mutta turhaan petin itseni taas, turhaan kidutin itseäni. Kävelin unissa unelmissain, pilvilinnaa itselleni rakentaen. Pilvien päällä tansehtelin, vilkuilin taivaalle lupailin itselleni toivomuksia. Jotka tosin haihtuivat tuulten mukana. Ei sanat osaakaan kertoa kuinka ikävä minulla on sinua! Ei mitkään kuvat voi kertoa, ei mikään tunne.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot