Sinä

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Mitä järkeä minulla olisi herätä uuteen aamun kun et ole vierelläni? Mitä järkeä olisi missään kun et ole minun vierelläni tukemassa minua? Matkaisin ympäri maailmaa takiasi, miten saisinkaan sinut ymmärtämään rakastan vain ja ainoastaan sinua. En lain katsoe muita voi. En löytäisi ketään sinun laistasi vaikka etsisin tuhat vuotta ja jos toisenkin. Enkä edes vaivaudu edes kun sinä se olet ainoa ja se oikea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot