Otaa viimeisen kerran

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Kun elämä ottaa ja antaa.
Kun elämä päättää, että ottaakin enemmän se sattuu enemmän.
Kun elämä joskus antaa takaisin sekin sattuu sinuun.
Jos elämän päättää, keneen se silloin sattuu?
Jos päättää elämänsä loppuvan pitäisikö elää muiden takia?
Vai pitäisikö joskus tehdä itsensä takia parempi vaihtoehto?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot