Kivestä tehty sydän

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Sydämeni on tehty kivestä, siihen on käytetty kai koko elämäni. Yritin piiloutua ettei sydämeni pehmentyisi. Mutta sinä tulit kuin salama taivaalta, kuin enkeli laskeutui.Yht äkkiä en tuntenutkaan kipua. Huomasin tuntevani iloa, onnellisuutta. Jossakin kaukana jokin piru nauraa kuollakseen minulle.. Yritin kieltää kaiken turhaan, mutta vaihtoehtoa ei ollut enään. En tiennyt miksi minä en antanut itselleni onnea. Minun piti tietää, olin jo hetken sokea. Olemme yhdessä kunnes kuolema meidät erottaa. Olisi pitänyt siitä hetkestä tietää että kuolet kanssani hetken päästä ja olin siitä hetkestä rakastunut sinuun korviani myöten.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot