Häilyvää vain

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Kun lumi hiutaleen leijuvan näät, se kädelles hiljalleen laskeutuu.
Ei enään lumi hiutaleesta jälkeä olekaan.
Näin nopeasti lumi hiutaleen elämä voi loppua.
Osoittaakseen hellyyttä ensimmäiselle ihmiselle jonka tapaa.
Enään ei näy kuin märkä piste kädessäsi, joten nyt mietit tapahtuuko sinullekin samoin jos sanot rakastavasi häntä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot