Luopuminen

Runoilija JamCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna toisten elää.
 

Iloitsen.
Suren.

Yksi asia on
tullut päätökseen
elämässäni.

Asiasta luopuminen surettaa.
Suuri unelmani jää toteuttamatta.

Selkeä päätös asiassa ilostuttaa.
Ei enää epävarmuutta ja mietiskelyä.

Olen valmis luopumaan kaikista
unelmistani, jotta voin olla kanssasi.
Sinä ja unelmani ette kohtaa.

Luovun niistä omasta tahdostani.
Et sinä voi minua siihen johdatella.

Silloinhan siis rakkauteni sinuun
on voimakkaampi kuin unelmani.

Luulin sinunkin olevan
suunnattoman iloinen,
että oikeasti haluan
olla kanssasi
ja rakastaa niin paljon,
että siihen päästäkseni
olen valmis
luopumaan unelmistani.

Näytä minulle,
että olet varmasti sen
arvoinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta runossasi! Toivottavasti rakastettusi on uhrauksesi arvoinen!

 

Käyttäjän kaikki runot