Jätesanko

Runoilija JamCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna toisten elää.
 

Väsyttää niin
Jätesankona oleminen

Sisus mätänee
Muistakaa
tyhjentää
minut välillä

Selite: 
Puuh...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika tuttu tunne tuommoinen..:(

 

Käyttäjän kaikki runot