Päivä

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Valkoinen pöytä.
Ympärillä lämpimän tuulen lapsia, kesävaatteissa
Sandaaleissa likaiset jalkapohjat

Kesä kuiskailee vihreitä salaisuuksia.
Malja vapaudelle
joka itkee nurkan takana

Selite: 
yksi kaunis maanantai-päivä, joka istuttiin auringossa paeten talon varjoa ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot