Nimetön

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Jo pitkään laantunut viha
tunnen nousevan jostain
tätä maailmaa kohtaan

vaikka yritin kaikinpuolin rakastaa

Ehkä sekoitan narut itse
en kiellä, en myönnä
itse kierrän itseni vaikeuksiin

sitten itken vääryyttä

Mieleni syvimmässä nurkassa
mietin tekojani
ja ehkä kadun hetken

mutten kadu enempää
Maailmahan kaiken näin järjesti!

eikä tiennyt, että halusin vain, halusin vain,
Hänet ja Hänen hymynsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minulla on elämään viharakkaus-suhde, tämä kuvasi mielentilojani oikein hienosti. Kaunis runo, jossa on sopivasti tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot