keskiviikko

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

Pahimmassa ruuhkassa,
bussi seisoo.
Tuoksuu
ulkomaalainen karkki
ja vanha viina.

Hiha koskee toisen hihaa,
ihmisiä ärsyttää.

Taivaalla savuhäntä,
komeetta.
Sen näkee bussin ikkunasta, muttei
kukaan muu välitä.

Onko normaali keskiviikko,
vai sittenkin ainutlaatuinen?

Selite: 
keskiviikkona bussissa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot