Viimeiset kuvat ennen omaa huonetta

Runoilija Kolmenmetrinkotimatka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään
mittasin kotimatkani
ja se olikin enemmän kuin kolme metriä
 

Styroksiin pakattu paistinpannu
asetettiin selkäreppuun metsäretkeä varten
Toiselta löytyi täysin odottamatta
oluttuoppi povitaskusta

Enkä enää jaksanut odottaa
punainen rubiini
enkä enää jaksanut välittää
ihmisjoukkio

Mustavalkoinen videotallenne
kamera pyörii paikallaan ympäri
ja ne ihmiset ovat kallistuneina
suoraan minua kohti

Yhtäkkiä sulhanen vetää veitsen esiin
ja huutaa:
"Yhtäkkiä sulhanen veti veitsen esiin!"

Hieman aikaisemmin olin ollut
ulkoiluttamassa koiraani
jota en ollut koskaan nähnytkään

Parkkihallista pääsi suoraan järven rannalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on jotain koukuttavaa. Hmm, en osaa sanoa mitä. Tuskin ihan kaikkea ymmärsin, mutta tämä herätti paljon mielikuvia ja ajatuksia, ja se on aina hienoa. Tykkäsin kuitenkin kovasti tästä runosta.

Voi, miten mieletön!
Saankohan minäkin kohta oman huoneen, hi.

ihan tosi täysiä lauseita. en vain ihan tiedä miten niistä muodostuu runo. mutta muodostuu.

Sellaista absurdiutta mikä pistää hymisemään ja kelailemaan tekstiä edestakaisin. Huoneen seinät olivat kai vihreät, mukavan rauhoittavat ja pehmeät? ;0) Koira jota en ollut nähnyt-kohta kuulostaa vanhalta puujalka vitsiltä mutta en mä voi olla tästä pitämättä. Viimeinen rivihän on ihan loisto lopetus.

Vähän liian sekava tällä kertaa mun makuun. Tai siis en vaan löydä tästä punaista lankaa, vaikka luinkin tän pariin kertaan läpi. Ihan mukava runo silti.

Ihanan sekava.
Koiraani, jota en ollut
koskaan nähnytkään?
Ahihih..
Alku veti mukanaan johdattavuudellaan,
mutta loppu sai naurusta sekoamaan.
Köh,köh,köh.. *tukehtuu*
Anteeksi, mutta olen kuumeessa.
Runosi piristivät päivääni.
Kiitos.

Jännää. Varmaan joku uni. Unet on kivoja.
Pidän tästä ihan jees jees määrän.
Hauska, ehkä vain omien mielikuvien takia, mutta kuitenkin! Tykkään kyllä, enkä oikein tiedä miksi.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot