Mikrofoni

Runoilija Kolmenmetrinkotimatka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään
mittasin kotimatkani
ja se olikin enemmän kuin kolme metriä
 

Laskin kuudesta eteenpäin,
koska ensimmäiset viisi sekuntia
olin hengittämättä
eikä silloin ole helppoa laskea

Hei, te kaikki, jotka olette täällä tänään,
sanokaa se niin kuin te tarkoittaisitte sitä!

Se niin kuin te tarkoittaisitte sitä!

Jännitys laski
ja vapautuneen tunnelman ansiosta
kykenin ylittämään omat odotukseni

Joku nauroi minulle

Hei, sinä vaaleakutrinen mies eturivissä,
pitäisikö sinulta vielä kysyä jotain?

Osaat kuitenkin vastata niin,
että siihen on helppoa lisätä
jotain ilahduttavan nopeaälyistä

Pakko sanoa vielä jotain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ootko sellanen seiso pystyssä-koomikko?

 

Käyttäjän kaikki runot