Luulen, että siinä on jotain

Runoilija Kolmenmetrinkotimatka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään
mittasin kotimatkani
ja se olikin enemmän kuin kolme metriä
 

En tainnut sittenkään osata
kiivetä tuolin päälle
ja kurottaa ylimmälle hyllylle

Tämä on minun
enkä pysty pitämään järjestyksessä

Sanoinko jo
että tavaroiden välistä löysin sinistä
jonka kiedoin kerälle

Tämä on minun oma salakieleni
enkä muista sanojen järjestystä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot