10:13

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä aamuna

aurinko tanssii
paljaalla iholla

kevät hymyilee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanuus !
:)

Ihana kevät! Saa kyllä hymyilemään :)

lyhyydessään sisältää kaiken olennaisen ja siks toimiikin hyvin.

Ihana tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot