unettaa.

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakas, ota minut syliisi

ja suutele uniin.

sillä minä haluan taas nukkua.

ilman sinua on hankalaa nukahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin haluan taas nukkua, paljoa enempää en uskalla edes pyytää.

Unisen Lutuinen.

 

Käyttäjän kaikki runot