Nimetön

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen herännyt,
tähän todellisuuteen, nyt tajuan
lopullisesti.
Tämä kylmä maa, ei anna mitään.
Kaiken se vie. Kuin varas yöllä,
mutta se ei tule yllättäen.

Itku lapsen,
nuoren huuto,
vanhuksen huokaus.
Tuulesta temmattua.
Todellisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.^^

 

Käyttäjän kaikki runot