Nimetön

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen kuin lintu,
siipeni on monesti haavoitettu.
Aina olen noussut uudesti lentoon.
Kun olen korkealla ilmassa,
niin joku tulee ja tähtää,
laukaisee.
PAM.
taas putosin,
tosin enää en voi nousta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itse olen joskus kirjoittanut samantapaisen runosen, linnulla on tosiaan aika helppo kuvata olotilaansa. Mutta kyllä sinä vielä nouset, uudestaan ja uudestaan.

ihana.. tunteella :)

Näinhän se on. Mitä korkeemmalle lentää sitä nopeemmin tulee alas. Hieno runo.

Satuttavan paljon tuli oma elämä mieleen. Hieno vertauskuva. Hyvä runo.

(suosikkeihin menee)

 

Käyttäjän kaikki runot