live for life

Runoilija emilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen tytön haaveissa suuri maailma Arvostelu on aina tervetullutta, positiivinen & kritiikki
 

We were born
We will die
Nothing will last forever
Time is precious
'Cause we never realize it
It's too late
Too late to be fixed
Don't run away
Don't break down
Smile, love, enjoy
It has to be your end

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot