ujo.

Runoilija emilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen tytön haaveissa suuri maailma Arvostelu on aina tervetullutta, positiivinen & kritiikki
 

Jaksoin koulussa
Unohdin stressin
Ja kaikki murheet
Vain koska sä olit siellä..

Hymysi oli mulle kuin voimaa
Katseellasi ajan sait liitämään
Halusin jäädä sun luokse

Rakkaus oli katoavaista
Haavoittuvaista

Ujouteni sammutti rakkauden liekin
Olen pimeässä ja kaipaan sua

Kaipaan vain sun katsettas ja hymyäs
Muulla ei oo väliä

Haluan sut mun luokse,
Haluan olla sulle jotain

Haluan rikkoa ujouden verhon

Selite: 
</3
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on niin hyvin tehty :}

 

Käyttäjän kaikki runot