Sisäisin halu

Runoilija emilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen tytön haaveissa suuri maailma Arvostelu on aina tervetullutta, positiivinen & kritiikki
 

'' Huitele poika pois

Tanssahtelevin askelin

Älä tule takaisin ''

Mun huutoni kaikuva

Silti rakkauteni on palava

Missä mä meen

Onko rakkautemme kynttilän lailla sammuva

Älä mee

Sä tiedät että kuitenkin rakastan sua..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot