Eroottinen hetki lyö

Runoilija Che

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2004
Viimeksi paikalla: 30.7.2021 3:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään kun tottuu, kaikki on menetetty
 

Hiustesi tuoksu
Kiivas hengitys
Rytmi
Hymy joka valaisee kasvosi kokonaan

Avaat silmäsi
Korvaani näykkäät
Sanot se oli ihanaa

Rakkaus ottaa vallan
Ikiaikaiset tulet syttyy
Vain kaksi ihmistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän Kaunis on tämä, kiihkeä ja värisyttävä.

Lämmin tunnelma runossasi. Roihuavaa rakkautta kahden ihmisen välillä. Upea!

Sanoisiko sittenkään "Vain".

Kaunista..*huokaa*. Ja tuntuu kuin olisi vain kaksi ihmistä koko maailmassa..<3

Loistavaa hetken kuvausta!

VAU! Tää oli hyvä!..:)

Aistikasta todella, yhdyn edellisiin.^^

aistikas tiivis tunnelma..kaunista

Tiivistä tunnelmaa, kaunista kuvaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Che Äidille 12.5.2006 0 Runo
Che Eron ulottuvuus 20.9.2004 38 Runo
Che Eroottinen hetki lyö 6.7.2004 9 Runo
Che Kesäinen ranta 28.6.2005 12 Runo
Che Nimetön 4.2.2005 0 Runo
Che Oodi vedelle 5.7.2004 3 Runo
Che Oravana pyörässä 12.12.2007 0 Runo
Che Päätös 3.3.2006 17 Runo
Che Pauliina 16.8.2014 0 Runo
Che Vankila? 8.7.2004 8 Runo