Päätös

Runoilija Che

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2004
Viimeksi paikalla: 30.7.2021 3:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään kun tottuu, kaikki on menetetty
 

Se oli vähän jälkeen kohmeloisen aamunkoiton, kun mies söi tuorekurkkua ja tumma tuska miehen sielua. Miehellä oli nimi. Historia oli kuitenkin tehnyt siitä saastaisen. Mies avasi huuruisen ikkunan ja katsoi pihlajassa killuvia punarintoja. Auringon tullessa esiin, mies teki ylväästi päätöksen: "Muutanpa elämäni, ihan vaan vaikka piruuttani."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on oikein hyvä,
hienoa!

Mitään muuta en saa sanottua..

Päätös on aina hyväksi, oli se mikä tahansa.
Tässä hyvä sanan säilä jos nyt niin voi sanoa.
Pidin tästä, synkän karkeasta meiningistä.

Erikoinen, mutta sehän on vain hyvästä. Hyviä kuvauksia ja tai no.. En keksi enää sanoja kuvaamaan tätä.

Ytimekäs, oikeastaan mininovelli. Ja ennenkaikkea: hieno päätös!

Tässä on jotenkin ajatusta, toimii hyvin lyhyenä tarinana! Täytyy myös kommentoida tuota mietelausettasi omissa tiedoissasi, se on nerokas!

tämäpä hieno. erityisesti loppu kolahti :)

Tämä sopisi oivasti semmoisen veijariromaanin aluksi. Piristävä tekstinpätkä.

Voi hurja miten pidinkään tästä. Tämä oli melko erikoinen, mutta en voinut olla pitämättä tästä. Ainoa häiritsevä tekijä oli, ettei tässä ollut minkäänlaisia rivityksiä. Kiitos, tästä tuli hieno olo.

hmm... hyvin kirjoitettu,
mutta voiko elämäänsä todella vain muuttaa?
ei ole minulta onnistunut.

Hieno!!!!

Hieno tunnelma. :D
Ja emh. Mulle tuli mieleen Hitler heti ekana.. xD

prkln hieno, hyvää synttäriä!

Mielenkiintoinen runo. Pidän =).

kaihoisa runo- toivottavasti muutos on pysyvää ihan piruttaan!

Upeaa tekstiä, mielestäni. Kunpa kaikki päätökset olisivatkin noin helppoja! Pidän kovasti runosi tyylistä.

Hauska! Suuri oivallus piilotettuna arjen yksityiskohtiin, sieltähän se kaikki kumpuaa..
Kertova, tarinanomainen runo, josta hauskat ja erikoiset sanavalinnat kuten kohmeloinen ja killua tekevät mielenkiintoista luettavaa.

Vaikka alku oli synkkä loppu oli kuitenkin toiveikas. Hyvin onnistunut runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Che Äidille 12.5.2006 0 Runo
Che Eron ulottuvuus 20.9.2004 38 Runo
Che Eroottinen hetki lyö 6.7.2004 9 Runo
Che Kesäinen ranta 28.6.2005 12 Runo
Che Nimetön 4.2.2005 0 Runo
Che Oodi vedelle 5.7.2004 3 Runo
Che Oravana pyörässä 12.12.2007 0 Runo
Che Päätös 3.3.2006 17 Runo
Che Pauliina 16.8.2014 0 Runo
Che Vankila? 8.7.2004 8 Runo